Fietsen loont, dit voorjaar meer dan ooit

Nieuwe fietsstimuleringsregeling beloont mensen die vaker de fiets pakken

Bike to work

Automobilisten die hun auto vaker laten staan om de fiets te pakken naar het werk, kunnen dit jaar per dag al zo’n drie euro verdienen. De nieuwe fietsstimuleringsregeling Biketowork.nl heeft veel voordelen voor werkgevers én werknemers in de regio Arhem Nijmegen. Doet u ook mee?

Het programma Biketowork.nl zet beloningen en allerhande acties in om forenzen te stimuleren op de fiets naar het werk te gaan. Als werkgever en als forens/werknemer kun je heel eenvoudig mee doen.

Download de app Toury de Fietsgame

Om je een steuntje in de rug te geven kun je nu met de vernieuwde Toury de Fietsgame beloningen verdienen voor je fietsritten. Fiets jij ook mee?

Download via de appstore deze handige app Toury de Fietsgame.

Meer informatie vindt u op: www.toury.nl

Toolkit voor werkgevers

Wilt u als werkgever meer medewerkers die op de fiets stappen naar het werk? Doe dan mee met de gratis Bike-to-Work-week. Het is een actieve week met elke dag een event. Zo is er een 'Kick off', 'Laat je fiets fixen' en de 'E-bike experience’. De resultaten zijn te volgen via het speciale werkgevers-dashboard. Het Biketowork-programma biedt werkgevers ook een communicatietoolkit en 3 masterclasses aan. En het zorgt voor kostenbesparingen, fittere medewerkers, en stimuleert duurzaamheid en teambuilding in de organisatie.

Biketowork.nl is onderdeel van het programma Slimopweg.

Met fietsstimulering aan de slag?

Het Fietsstimuleringsproject Arnhem en Nijmegen is in december 2017 afgelopen. Wilt u of uw organisatie toch nog graag met fietsstimulering aan de slag? Neem dan contact op met Bike to work. Maarten Woolthuis, info@biketowork.nl of 06-53 15 54 93.