Zin in speeddaten met diverse vormen van duurzaam vervoer?

Doe mee met Low Car Diet!

Low Car Diet

Het Low Car Diet is de ideale speeddate met verschillende vormen van duurzaam vervoer. Vorig jaar maakten medewerkers van provincie Gelderland een maand lang gebruik van fietsen, (high-speed) e-bikes, werk- en vergaderlocaties, openbaar vervoer (OV) en elektrische-/deel-auto’s (EV).

Provincie Gelderland behaalde toen landelijk de 15e plaats. Ditmer Santema, adviseur Verkeers- en Vervoersonderzoek, vertelt enthousiast ‘Het is ontzettend leuk om met zo’n elektrische auto te rijden en ook onze elektrische fietsen vielen bij onze medewerkers goed in de smaak’.

Tijdens het Low Car Diet gaan organisaties en medewerkers met elkaar de strijd aan om zoveel mogelijk duurzame kilometers te maken en ontdekken dat de dagelijkse reis goedkoper, schoner en gezonder kan.

Wilt uw organisatie ook meedoen?

Wilt u ook een duurzamer mobiliteitsbeleid? Gezondere werknemers? Minder vaak in de file staan? Nieuwe reisopties proberen? Doe dan nu met uw organisatie mee aan het Low Car Diet 2017. Meer informatie leest u op Low Car Diet. Low Car Diet is een initiatief van duurzaamheidsorganisatie Urgenda en partners. Het programma Slimopweg steunt dit initiatief.