Flexibel rijden met TwoGo

Lijkt het u leuk om samen met collega’s van andere bedrijven te carpoolen? Kom dan naar de startbijeenkomst op 9 mei.

TwoGo App

Die organiseren we speciaal voor bedrijven in Arnhem. We presenteren dan de slimme TwoGo-app by SAP. Daarmee kunnen automobilisten autoritten aanbieden en delen voor woon-werkverkeer. De app maakt de match tussen reiziger en rit. Tijdens de bijeenkomst leggen experts van TwoGo uit hoe het werkt, hoe het zit met privacy en wat de voordelen zijn. Ook presenteren ze een plan van aanpak met planning. Hoe meer bedrijven er mee doen, hoe meer medewerkers de app gebruiken, hoe meer matches er ontstaan. De TwoGo-carpoolservice spaart tijd, kosten en het milieu.

Internationale app

De TwoGo-app is in Duitsland ontwikkeld om samen reizen te stimuleren. Met de introductie in Gelderland heeft TwoGo de primeur in Nederland. En dat levert ook voor de startende bedrijven publiciteit op. De app draait al in 17 andere landen waaronder India. Naast bedrijven heeft TwoGo ook ervaring met overheidsinstellingen. Leden van gedeputeerde staten reizen in Duitsland al met TwoGo. Voor de introductie in Nederland werken we samen met het Gelderse IT-bedrijf Newitera.

Reserveer 9 mei

Reserveer de startbijeenkomst op 9 mei van 13.00 – 15.00 uur alvast in uw agenda. De locate volgt nog. Aanmelden kan bij Nicole Voestermans via nicole.voestermans@arnhem.nl of Bert-Jan Huegen via huegen@vno-ncwmidden.nl.