Flexibel samen rijden met TwoGo

Is fietsen naar het werk voor jou geen optie? Dan hebben we nu een primeur: de TwoGo carpool-app.

TwoGoApp

Met de TwoGo carpool-app kunnen automobilisten autoritten aanbieden en kunnen mensen ritten aanvragen voor woon-werkverkeer of tussen verschillende werklocaties. Deze app kan een match maken tussen reiziger en rit binnen jouw organisatie. Maar er wordt ook gekeken naar mogelijkheden om met medewerkers van andere bedrijven samen te rijden in een afgeschermde omgeving.

Hoe meer bedrijven er mee doen, hoe meer medewerkers de app gebruiken, hoe meer matches er ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan medewerkers en studenten op Nijmegen Heijendaal, de Gemeente Arnhem en Provincie Gelderland.

Deze slimme TwoGo-samenrijdservice spaart tijd, kosten (brandstof/reiskosten) en het milieu. En misschien wel het belangrijkste: het is leuk om samen te rijden met collega’s medewerkers van andere bedrijven of studenten. Onder de deelnemers worden leuke loterijen gehouden en er kunnen punten gespaard worden.

“Door TwoGo heb ik gemerkt hoe veel mensen uit mijn buurt dezelfde route rijden naar het werk. Het is heel eenvoudig om met hen een groep te maken om samen te reizen. Ready TwoGo!”

Meer weten?

Wilt u als bedrijf meer weten over TwoGo voor uw medewerkers? Neem contact op met mobiliteitsmakelaar Bert-Jan Huegen: huegen@vno-ncwmidden.nl