Gratis OV proberen met mobiliteitskaart

Reis je nu met de auto van huis naar werk en wil je deze reis eens met het OV afleggen? Dat kan in Arnhem en Nijmegen!

Station Arnhem

SLIMopweg is samen met werkgevers een OV-probeeractie gestart. Daarin kunnen medewerkers (onder bepaalde voorwaarden) twee maanden lang gratis reizen met een mobiliteitskaart. Met deze kaart reis je met de trein (2e klasse) en de bus. Daarbij kun je ook een OV-fiets huren of je auto parkeren op een P+R. Je kunt ervoor kiezen om een aantal werkdagen met het OV te reizen of het eerste deel van de reis per auto af te leggen. Je bent dus flexibel in welk vervoersmiddel je kiest.

Lees hier meer over de mobiliteitskaart

Zo werkt de OV-probeeractie

Werknemers van deelnemende bedrijven kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier. Nadat jouw werkgever de aanmelding heeft goedgekeurd, ontvang je een startpakket met de mobiliteitskaart en gebruikersinstructie. De klantenservice helpt je met advies over je reis, het gebruik van de kaart en geeft je inzicht in de kosten van het gebruik. Na afloop van deze actie kun je een gewogen oordeel geven over het gebruik van OV voor je woon-werkreis!

Werkgevers gezocht

Doet je bedrijf nog niet mee met de mobiliteitskaart? Maak je werkgever hier dan op attent! Bedrijven kunnen hun interesse kenbaar maken bij onze mobiliteitsmakelaar Bert Jan Huegen door een mail te sturen naar huegen@vno-ncwmidden.nl