Gratis een e-bike proberen 3 maanden verlengd

Doe ook mee met deze Arnhemse actie

ebike arnhem

Een maand lang een gratis e-bike proberen! Dat kan in Arnhem. En omdat het zo’n groot succes is verlengen we de actie met drie maanden tot 1 november. In totaal zijn er twintig e-bikes in omloop bij ArtEZ, HAN, Dirkzwager, CCN en de gemeente Arnhem. En er staan alweer nieuwe bedrijven op de wachtlijst. Teijin, VGZ en Dekra zijn de volgende in rij. Deelnemers mogen de e-bike gebruiken voor woon-werk en studieverkeer. Voorwaarde is wel dat ze nu minimaal drie keer per week met de auto reizen. En de reisafstand moet tussen 5 en 20 kilometer liggen. Zo kunnen ze ervaren dat de e-bike een prima alternatief is voor de auto, voor afstanden tot circa 15 kilometer (enkele reis). Deze actie wordt uitgevoerd door Mobilys. Bekijk de actiesite he-komaanebikeactie.

Lees hier een e-bike ervaringsverhaal.

In opmars

De e-bike is de laatste jaren aan een enorme opmars bezig. Deze slimme fiets is tegenwoordig een uitstekend vervoermiddel voor woon-werk en studieverkeer. E-bikers sparen geld en tijd, werken aan hun conditie en dragen bij aan een schoner milieu.

Reserveer een e-bike

Wil je ook eens lekker met de stroom mee op een nieuwe e-bike? Stuur dan een mail naar helpdesk@he-komaanbikeactie.nl en reserveer er een!