Bedenk een naam voor de snelfietsroute tussen Nijmegen en Beuningen

De namenwedstrijd is begonnen! Doe mee en maak kans op een van de drie GoPro camera’s. Op 5 september 2017 maakt de jury de drie finalisten bekend.

Naamwedstrijd

GoPro camera’s voor de drie finalisten

Over de snelfietsroute fietsen met een GoPro camera levert vast en zeker prachtige beelden op. En jij kunt zo’n camera winnen! Uit alle inzendingen kiest een deskundige jury drie finalisten. En elke finalist krijgt zo’n geweldige GoPro camera. 

Deel je mooie naam op de Facebookpagina van de provincie Gelderland

Meedoen doe je door je originele en pakkende naam op www.facebook.com/provincieGelderland te delen of een mailtje te sturen naar snelfietsroute@gelderland.nl. Je kan tot en met vrijdag 1 september je naam opsturen. Let op! Medewerkers van de samenwerkende partijen mogen niet meedoen.

Wees er snel bij

Het is goed mogelijk dat meerdere inzendingen met dezelfde naam binnen komen. In dat geval dingt alleen de eerste inzender met die naam mee naar de prijs.

De jury

Een deskundige jury buigt zich over alle inzendingen. Deze jury bestaat uit vijf mensen die een sterke band hebben met het gebied en met fietsen:

  • Wim Bot, (inter)nationaal beleidsadviseur Fietsersbond.
  • Carlo Buise, Manager Arbo & Milieudienst Radboud Universiteit Nijmegen.
  • Tim van Os, organisatie Nijmeegse Fiets4daagse.
  • Piet de Klein, wethouder mobiliteit bij de gemeente Beuningen.
  • Jos Sluijsmans, adviseert ondernemers over fietsstimulering bij werknemers.

 Stem op jouw favoriete naam

Op 5 september maken we de drie finalisten bekend op de Facebookpagina van de Provincie Gelderland. Tot en met donderdag 7 september kun je op Facebook op een van de drie namen stemmen. De naam met de meeste stemmen maken we op 11 september bekend tijdens de officiële opening van de nieuwe snelfietsroute.

Onthulling naam op de officiële opening van de snelfietsroute

Op maandag 11 september openen de gemeenten Nijmegen en Beuningen, de provincie Gelderland en de Fietsersbond samen met publiek de route. Iedereen is van harte welkom om 15.00 uur aan de noordelijke snelfietsroute ter hoogte van P+R-terrein Nijmegen-West in Nijmegen. Wilt u weten welke naam de route krijgt, kom dan naar de opening. Kom op de fiets!

De nieuwe naam is geen officiële straatnaam. De bestaande straatnamen houden we in ere. De naam is een aanduiding voor de hele route en wordt gebruikt voor allerlei communicatieuitingen.

Kijk op de pagina van de snelfietsroute voor meer informatie.