31 oktober GO VOORT bijeenkomst

Vanaf deze zomer hebben we als overheden en kennisinstellingen in Gelderland en Overijssel de handen ineen geslagen.

GO Voort

Samen geloven wij dat de veranderende behoeften en de technische ontwikkelingen grote invloed hebben op het reis-en rijgedrag van mensen en de distributie van goederen. Hoe kunnen we op basis van deze ontwikkelingen de bereikbaarheid, leefbaarheid, verkeersveiligheid en de economische kracht van de regio Oost verder versterken?

Met grote betrokkenheid van meer dan 20 organisaties hebben we deze vraag vertaald in een Actie-Agenda met 8 concrete acties. Op 31 oktober presenteren we deze Actie-Agenda voor direct en indirect betrokkenen van overheden, bedrijven en kennisinstellingen. Deze gelegenheid is een startpunt en tegelijkertijd ook een uitnodiging aan andere overheden en kennisinstellingen, maar ook aan het bedrijfsleven om mee te gaan doen. We maken er een mooie inspirerende avond van met veel gelegenheid voor het verbreden van het netwerk en het versterken van het initiatief GO VOORT.

Meer informatie over GO VOORT: Jessica van Hees, projectleider Slimme Mobiiteit en Gedrag, j.van.hees@gelderland.nl / 026-3599843