Arnhem Happy Hour is weer terug

Bezoekers binnenstad kunnen door de weeks na de spits gratis reizen met Breng

Arnhem station Happy Hour

Hé kom aan! Lekker even de stad in. En dan met de bus weer naar huis. Blijf een uurtje langer in de binnenstad van Arnhem. Want tussen 19.00 en 20.00 uur reis je van maandag tot en met vrijdag gratis van het centrum in Arnhem naar huis in alle bussen van Breng. En met lijn 1 t/m 13 zelfs al vanaf 18.00 uur. De actie start op 16 oktober 2017 en duurt tot het einde van het jaar. Regel op tijd je kaartje want op=op! Bekijk hier het filmpje over de promotieacties in de stad.

Ervaar het OV

Regel je vrijkaartje voor de bus op ervaarhetov.nl, klik op Arnhem Happy Hour, print je kaartje en reis gratis. Het kan nog eenvoudiger via de Ervaar het OV-app op je smartphone en download het kaartje. Daarmee check je ook gratis in in de bus.

Minder drukte in de spits

Door een uurtje later met de bus te reizen, is de avondspits minder druk. Dus minder files en minder volle bussen. Zo houden we met zijn allen Arnhem bereikbaar en wordt een extra uurtje in de stad een happy uurtje. De actie loopt zolang de voorraad strekt en is geldig van maandag tot en met vrijdag voor alle bussen vanaf de binnenstad. Lees hier de voorwaarden. Het gratis buskaartje is een initiatief van gemeente Arnhem en provincie Gelderland in samenwerking met Connexxion.