Samen rijden met carpool app Two Go

Carpoolen naar Heijendaal: eenvoudig, flexibel en voordelig

carpoolapp

Naar Heijendaal komen dagelijks duizenden werknemers en studenten. Uit de hele regio, op weg naar de Radboud Universiteit, het Radboudumc, het ROC en de HAN.

Samen met de gemeenten Arnhem en Nijmegen en diverse bedrijven uit de regio is gekeken hoe Heijendaal duurzaam bereikbaar te houden. Eén van de initiatieven is de de carpool app TwoGo, die vraag en aanbod van ritten in deze regio koppelt. Eenvoudig, flexibel en voordelig.

Carpoolen, ja ik wil

Ben je nieuwsgierig en wil je TwoGo uitproberen? Dat kan! Download de TwoGo app in de app store. Deelname is gratis. Meld je aan met je zakelijke mailadres. Ben je student? Meld je dan aan met het mailadres van je opleider.

Zo werkt TwoGo

  1. bied of vraag zoveel mogelijk ritten aan via je TwoGo dashboard of TwoGo app
  2. TwoGo zoekt de perfecte match
  3. ontvang een mailbericht over mogelijke ritten of medepassagiers

Goede redenen om te carpoolen

  1. Je bespaart op brandstofkosten én je hebt de kans om te netwerken met collega’s, medewerkers van andere bedrijven of (mede)studenten.

  2. Samen rijden is voordeliger voor chauffeur, meerijder en milieu.

Aanmelden carpool app TwoGo

Radboud Universiteit: https://www.twogo.com/RUAANMELD

HAN https://www.twogo.com/HAN

Radboudumc https://www.twogo.com/radboudumc

ROC https://www.twogo.com/ROCnijmegen

Meer weten over TwoGo

Met de app van TwoGo kunnen automobilisten autoritten aanbieden en delen voor woon-werkverkeer of tussen verschillende werklocaties. Deze app maakt een match tussen meerijder en rit. Je kunt kiezen voor een “vertrouwde” omgeving met bijvoorbeeld alleen directe collega’s of medestudenten  maar je kunt ook kiezen om samen te rijden met medewerkers of studenten van andere organisaties op Heijendaal. Hoe meer mensen er mee doen, hoe meer matches er ontstaan. De TwoGo-app is in meerdere talen te gebruiken (naast Nederlands ook Engels of Duits).

Bekijk voor meer info ook de website https://www.twogo.com/nl