Gelderland nodigt je uit

Doe mee met de Startup Delta Summit op 19 april 2018

StartupDelta

Op 19 april 2018 vindt op het Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem de landelijke StartupDelta Summit plaats. Gelderland is gastheer en medeorganisator. Het is hét evenement voor alle innovatieve ondernemers uit het Nederlandse bedrijfsleven en de publieke sector.

Hier zoeken grote bedrijven naar innovatie en talent, investeerders treffen kansrijke starters, onderwijsorganisaties delen hun kennis, startups spreken CEO's en adviseurs helpen starters op weg. Kortom, het hele Nederlandse innovatie ecosysteem is op die dag in Gelderland om met elkaar te bouwen aan de toekomst van Nederland. De dag is georganiseerd voor en door innovatieve ondernemers. Het is het innovatie ecosysteem zélf dat de dag bijzonder maakt. We maken samen de inhoud met inzet van alle beschikbare kennis, middelen en vaardigheden van en via onze netwerken.

Provincie Gelderland nodigt alle Gelderse bedrijven, kennisinstellingen, innovatiehubs, overheden etc. uit actief deel te nemen aan de StartupDelta Summit. We willen en kunnen laten zien dat Gelderland veel te bieden heeft. De Summit biedt een unieke kans ons te verbinden met initiatieven en partners uit heel Nederland en internationale partners uit o.a. Noordrijn-Westfalen. We verwachten zo'n 2.500 deelnemers. De bijeenkomst start rond het middaguur en het programma duurt tot negen uur. Daarna sluiten we informeel af tot een uurtje of elf.

Hoe kun je meedoen?

Als partner kun je zelf een side event organiseren of je kunt als partner innovaties in beeld brengen. Ook kun je als startup meedoen aan diverse challenges. Lees meer hierover en meld je aan op www.startupdeltasummit.com.

Voorbereidingsbijeenkomsten

Voor het Gelderse netwerk worden dit voorjaar enkele voorbereidingsbijeenkomsten georganiseerd. Wil je daarover worden geïnformeerd? Stuur dan een mail aan: startupsummit@gelderland.nl